Škola samopouzdanja

„Kratko, ali vrlo dobro iskorišteno vrijeme. Vrlo interaktivno i poticajno. Irena je odlična, jer je jasna i sigurna u ono što predaje. Voljela bih da postoje ovakve radionice s raznim temama koje duže traju. Dobili smo čak i domaću zadaću koja nas je natjerala da razmišljamo o temi i izvan vremena radionice. Sve u svemu super, preporučit ću dalje svakako!“

Nikolina, hotelijerski tehničar

„Jezgrovito, konkretno i vrlo upotrebljivo. Pohvalila bih pristup Irene, voditeljice radionice! Rad u maloj grupi i opuštenoj atmosferi pomogao nam je da iz radionice izvučemo maksimum. Preporučujem svima!“

Iva Marković, stomatolog

„Na radionici sam upotpunila svoje znanje, naučila kako se oduprijeti svakodnevnom stresu, kako se opustiti i postaviti u određenim situacijama. Vrlo pozitivno djelovanje mlade voditeljice koje bi svi trebali proći.

Karmen, upravni referent

„Odlučio sam samog sebe upoznati. Zbog toga je ova radionica vrijedila više od prosječne svakodnevnice.“

Matija Duk, dipl. pravnik

“Vrlo poticajan seminar – potiče ne samo na razmišljanje, nego i na (još važnije!) akciju i promjenu na bolje u životu. Natjeralo me na mnogo razmišljanja o sebi i o tome na koje načine bi mogla poboljšati svoje postupke. Dobila sam nove, itekako upotrebljive savjete (vježbe i tehnike, fraze i rečenice – kako se snaći u neugodnim situacijama). Voditeljica je simpatična i dostupna, sviđa mi se njezin  pristup. Sve u svemu, jedno jako lijepo i poučno iskustvo!”

Anamarija Šimunović, student psihologije

“Vrlo korisno, strukturirano, praktično, primjenjivo! Puno primjera iz svakodnevnog života pomaže da razmišljaš o svojim situacijama s kojima se nosiš. Materijali pomažu da radiš na sebi. Ja sam osvijestila puno toga na radionici i veselim se nastavku!”

Maja Maček, defektolog, prof.

“Jako poučno i korisno, daje jasnu formulu za jačanje samopouzdanja koju samo treba primijeniti u praksi.”

Ljiljana Stanko, administrator

“Ugodna atmosfera i praktičan pristup dobar su korak za rješavanje problema, u ovom slučaju – jačanje samopouzdanja. Mogu reći da sam osvijestila neke stvari koje su me kočile te da sam na jednostavan način odlučila ih polako i sigurno rješavati. Ovu radionicu preporučila bih svakako kao bazu za jačanje samopouzdanja svake osobe.”

Ozrenka Fitovina, administrator

“Bilo je zanimljivo zaviriti u mehanizme koji nas pokreću i čine nas onakvima kako se osjećamo.”

Boris Turčić, ekonomist

“Atmosfera na tečaju je bila ugodna, vježbe poučne i zabavne, a voditeljica izvrsna. Seminar me potaknuo da više razmišljam o svojim emocijama u pojedinim situacijama te da pokušam promijeniti svoje ponašanje prema pojedinim osobama u svom životu. Voditeljica seminara je vrlo pozitivna i otvorena osoba pa se nije bilo teško otvoriti u grupi. Članovi grupe su vrlo komunikativni pa je i to potpomoglo učincima seminara.”

Tihana Šnobl, studentica

“Pozitivno, motivirajuće, utjecajno i zabavno. Pozitivna atmosfera, dovoljno posvećivanja svim problemima. Seminar je odličan. Vrlo pozitivan i nadahnjujući gdje naučiš puno o sebi i kako si pomoći u nekim zadatcima. Dovoljno je reći: kada sam došla nisam se mogla sjetiti niti jedne pozitivne osobine, već samo negativne. Sada, na kraju seminara je obrnuta priča. Iz svega negativnog, može se naučiti pozitivno.”

Vesna Bauer, graf. ing.

“Ojačava, daje dobre i primjenjive ideje i nadu. Primili smo puno prkatičnih i korisnih savjeta za brzo i efikasno djelovanje. Zanimljive teme koje obrađuju probleme i događaje s kojima se svakodnevno nosimo u životu. Na seminaru se uči teoretski dio, ali i puno više o tome kako to primijeniti u životnim situacijama. Također osjećam da je bilo korisno raditi na vlastitim slučajevima, čuti priče i probleme drugih i zajednički razgovarati o tome.”

Siniša Rukavina, ing.

“Manja grupa, samim time i bolja komunikacija, smirena i staložena voditeljica. Odlični dobiveni radni materijali i super temelj za početak i nastavak rada na sebi!!

Siniša Matković, komercijallist

“Utisci sa seminara su mi pozitivni, jer se susreću ljudi iz čijih se priča može vidjeti koliko je različitih ljudskih sudbina i načina života. Međusobnim razgovorom se može doći do pozitivnih spoznaja. Rad i komunikacija voditeljice je dovoljno prisna da smo dobili volju za svaki dolazak na sastanke.”

Paola Podolski, ekonomist

“Dobio sam uvid u različite mogućnosti kako mogu poboljšati svoje samopouzdanje. Jako poučno i korisno.”

Igor Plavšić

“Atmosfera na radionici je vrlo pozitivna. Kao što je puno puta izrečeno, napisano i objavljeno „Ovo je mali korak za čovjeka, a veliki za čovječanstvo“ (u ovom slučaju obrnuto). Kreativno, pozitivno, ostaje za razmišljati i naravno, raditi na sebi. Puno hvala voditeljici Ireni.”

Lidija Mišković, referent

“Ugodno i lijepo druženje. Zanimljivo da smo spremni u tako kratkom vremenu postati svjesni sebe i saznanja da smo mi gospodari  svoga uma i tijela. Naravno, sve to uz staložen i ugodan glas naše voditeljice. Što reći; primjer za modeliranje. Do nekog novog, skorog susreta; hvala!”

Ana Marija Žižak Puljiz, mag.oec.

“Vrlo poticajan seminar – potiče ne samo na razmišljanje, nego i na (još važnije!) akciju i promjenu na bolje u životu.”

Lucija Nedić, novinaka

“Atmosfera na tečaju je bila ugodna, vježbe poučne i zabavne, a voditeljica izvrsna. već prija završetka seminara sam primijetila pomake na bolje.”

Anita Čepo, dipl. ing. elektrotehnike

“Pozitivan atmosfera, dovoljno posvećivanja svim problemima. Osjećala sam se bolje nakon svih radionica, pogotovo nakon 2. susreta (mogućnost “kontroliranja ” misli).

Petra Marušiš, dipl. pravnica

“Pozitivno, motivirajuće, utjecajno i zabavno! Rad s grupom je iznimno zanimljiv, stimulirajući i definitivno jedno novo, iznimno pozitivno iskustvo. Učinila sam veliki korak i odlučila nešto promijeniti i isprobati; sada ću sama i mislim da mogu. Hvala Irena!”

Sanja Zlatić, tajnica

“Primili smo puno prkatičnih i korisnih savjeta za brzo i efikasno djelovanje po pitanju motivacije. Konkretne vježbe i primjeri za motivaciju su bili zabavni i interesantni. Svakako ću radionicu svima preporučiti. Bravo Irena!”

Nenad Kosec, poduzetnik

“Ojačava, daje dobre i primjenjive ideje i nadu.”

Antonija Šimić, dipl. pravnik

“Atmosfera na radionici je vrlo pozitivna. Došao sam do nekih spoznaja o sebi. Dobio sam puno ideja za rad na sebi.”

Robert Mrđenović, dipl. ekonomist