Tri tehnike donošenja odluka

Dojmovi radionice “Tri tehnike donošenja odluka”:

Jako mi se svidjela radionica. Mislim da će mi ove tehnike puno koristiti, pogotovo prve dvije. Super mi je što je bilo puno vježbi i što smo znanje stjecali preko vlastitog iskustva, a ne samo predavanjem. Jako mi se sviđa što su se obrađivale tehnike donošenja odluka koje se oslanjaju na intuiciji i nesvjesnom i voljela bih prisustvovati nekoj drugoj radionici sa sličnim temama.

Kata Antić

Radionica daje snažne alate za važne trenutke u životu u kojima često ne znamo kako postupiti ili nismo sigurni jesmo li dobro postupili. Preporučam.

Anabela Marić

Dobila sam vrlo korisne i svakodnevno primjenjive tehnike suočavanja s problemima i njihovog rješavanja. Izgledaju jako jednostavne, ali kad se isprobaju – stvarno pale!

Ana Belač

Na radionici me se najviše dojmila Gestalt tehnika odlučivanja, jer mi je omogućila da maknem ono racionalno iz sebe i potpuno se uživim u drugu, „osjećajniju“ i „intuitivniju“ stranu. Namjeravam je koristiti i dalje, osjećam da sam dobila vrijedan alat za donošenje budućih odluka. Vrlo zanimljiva i poučna radionica.

Asja Marijanović

Korisne tehnike koje su meni osobno koristile pri postizanju većeg zadovoljstva već donesenim odlukama. Mislim da ću njihovim korištenjem imati veću sigurnost u sebe i veću smirenost nakon donošenja odluka. Manja vjerojatnost ponovnog preispitivanja i ruminiranja nakon odlučivanja. Ništa senzacionalno, ali obično su i najjednostavnije tehnike i najbolje. Zadovoljna!

Mia Pavlić

Tehnike oje smo koristili na radionici sam i već do sad koristio za donošenje svojih odluka. Istina, ne u točno ovakvom obliku pa mi je radionica pomogla  da „iskristaliziram“ metode, odnosno način na koji donosim odluke. Kao zaključak mogu napisati da je ipak najbolji način za donijeti odluku poslušati svoj instinkt. Jedini problem je odrediti vrijeme kada krenuti s odlukom.

Robi S.

Bilo je korisno utoliko što mi je dalo priliku posvetiti se svom problemu s donošenjem odluka, dati im novu perspektivu na problematiku i upoznati se s par tehnika donošenja odluka za koje prije nisam znala.

Maja Kordić

Vrijeme na radionici brzo protekne jer se izvode praktične vježbe u parovima ili manjim grupama koje čovjeka zainteresiraju i uvuku u tematiku. Nakon svake radionice ponovo promišljam o nekim odlukama i iskustvima, ali s novim spoznajama i s novog aspekta.

Tihana Š.

„Radionica mi se svidjela jer je potaknula u meni razmišljanje na intuitivan, emocionalan, tjelesan način, za razliku od samog racionalnog razmišljanja. To mi je otkrilo da mi se neke stvari više-manje sviđaju nego što sam mislila!“

Božana Šarić, psiholog

„Inspirativno druženje. Dobra prilika za promatranje starih odluka i razmišljanje o nekim novim poduhvatima i prilikama.“

Irena Dajčar

„Nije loše za prvi put. Osobno smatram da bi se trebalo konzumirati više puta ovakav seminar kako bi se osvijestilo po pitanju tematskih stvari. Pozitivna grupa i Vama tako dalje!“

Marko Rogić, project manager

„Zanimljiva, ugodna i korisna radionica. Preporučam svima.“

Maja M., studentica

„Jako mi se sviđala atmosfera i prostor u kojem se seminar održavao, ali nažalost uletio sam u neku tihu grupu pa je falilo diskusije. Što se tiče predavačice i teme – sve pohvale.“

Dominik Fočić

„Zanimljiv seminar za sve ljude otvorene za usvajanje novih znanja.“

Andrija Čajić, student

„Zanimljivi načini donošenja i otkrivanja novih odluka. Iznošenje intuitivnih misli iz dubine.“

Luka Blažecki, student

„Zanimljiva radionica. Mala grupa pa je moguć gotovo individualni pristup.“

Valentina Kasum

„Sviđa mi se poticanje interaktivnosti između sudionika radionice te smanjuje osjećaj neugode govora o vlastitim problemima pred nepoznatim ljudima kojima smo okruženi na radionici. Tehnike odlučivanja su zanimljive i korisne te primjenjive u različitim životnim situacijama.“

Milena Marinić, studentica